Kosten sensi- en ergotherapie

Sensi-therapie

De eerste behandeling is een intakegesprek waarin gekeken wordt wat je nodig hebt. Daarna wordt meteen gestart met de behandeling. Deze eerste behandeling kan tussen de 60 a 120 minuten duren. Het is fijn om na de behandeling rust in te bouwen in je dagprogramma.

De duur van de vervolgbehandelingen is tussen de 60 a 90 minuten.

Over het algemeen zijn in 3 tot 6 behandelingen de gewenste resultaten bereikt. Ik geef je tools, waarmee je thuis aan de slag kunt gaan. Denk aan oefeningen, leefstijl, mindset, behandemethoden die je ook op jezelf kunt toepassen. De bedoeling is dat je jezelf kunt behandelen en minder afhankelijk bent van therapeuten. Als je meer behandelingen wilt, ben je uiteraard welkom.

Consultkosten €85,- per 60 minuten. Deze prijzen zijn inclusief 21 % BTW en eventueel voorgestelde remedies en voedingssupplementen.

Prijs per remedie is  €15 per flesje.

Prijs van voedingssupplementen  is afhankelijk van de soort en de hoeveelheid.

Een behandeling op lokatie is mogelijk, reiskosten worden hiervoor in rekening gebracht.

Sensi-therapie wordt vergoed door het Persoon Gebonden Budget (PGB) en is aftrekbaar van de belasting. Het wordt niet vergoed door de verzekering.

Als je verhinderd bent vind ik het fijn dat je dit 24 uur van te voren aan mij doorgeeft, anders zal ik de gereserveerde tijd in rekening moeten brengen.

Holistic Pulsing

Consultkosten 85,-. per sessie (60 minuten) incl 21 %BTW.

Ergotherapie

De consultkosten bedragen 80 euro per uur.

Ergotherapie wordt vergoed door de verzekering voor 10 uur per kalenderjaar. Bij volwassenen wordt eerst het eigen risico aangesproken, voor kinderen wordt het direct vergoed. Omdat ik geen contracten met verzekeringsmaatschappijen heb afgesloten, is een deel van de kosten voor eigen rekening. Als je vragen hierover hebt kun je het beste even contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij.

Als je verhinderd bent vind ik het fijn dat je dit 24 uur van te voren aan mij doorgeeft, anders zal ik de gereserveerde tijd in rekening moeten brengen.