Aura Healing

Wat is een aura?

Een aura is een energetische uitstraling die aangeeft hoe men zich voelt, wat men heeft meegemaakt in zijn leven en vorige levens. Ieder mens fungeert op zijn eigen unieke trillingsniveau, geen aura is hetzelfde. In de aura zijn energiecentra aanwezig, ook wel chakra’s genoemd.

Chakra

De chakra’s communiceren met de chakra’s van een ander persoon met wie je op dat moment in contact bent. Je bent dan energetisch met de andere persoon verbonden.

Er zijn 7 chakra’s. Elk chakra heeft zijn eigen functie. Als het trillingsniveau van een of meerdere chakra’s verstoord is kan dit een groot effect hebben op je welbevinden. Je spreekt dan over een blokkade, die zowel in je chakra’s als in je aura kan plaatsvinden. Er kan sprake zijn van een teveel of een tekort aan energie op een bepaalde plaats. Dit kan ontstaan door traumatische gebeurtenissen uit het verleden of het heden, of door negatieve vastgezette overtuigingen, boosheid, verdriet, etc.

Aura Healing (healen betekent “heel worden”)

Tijdens een aura healing kan je energie weer gaan stromen. Er wordt een stevige gronding en verbinding naar de kosmos gemaakt. Een healing ruimt storende energie op en er komt positieve energie voor in de plaats. De chakra’s worden in evenwicht gebracht zodat ze onderling kunnen gaan stromen. Met een healing wordt zowel de geestelijke als het lichamelijke deel van de mens bereikt. Healing is het kanaliseren van genezende energie.

Een healing is geschikt voor een ieder die ervoor openstaat, zich wil ontspannen, niet goed in zijn vel zit of het gevoel heeft regelmatig leeggezogen te worden. Het bevordert je eigen bewustwording en ontwikkeling. Doordat het lichaam meer kan stromen wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam opnieuw ontwikkeld.

Aura healing is als onderdeel opgenomen in het sensitherapie behandelprotocol, maar kan ook als aparte behandeling aangevraagd worden.

Een sessie duurt ongeveer een uur inclusief voor en nabespreking.